понедељак, 2. април 2018.

SAMO MALO O BIJEDNOJ POLITIČKOJ SCENI CRNE GORE

Žalosna je i prežalosna današnja politička scena Crne Gore. Jasno se vidi da, zahvaljujući ovakvoj opoziciji, sadašnji diktator može vječno da vlada. I treba, uz ovoliko promašenih političkih poteza, nasilno ujedinjene opozicije, vladajućoj partiji ne treba nimalo truda, pa da, po ko zna koji put, lako ostvari pobjedu. Ovaj put možda i najlakše.
Istorija je pokazala da neprirodni politički brakovi nijesu nikada uspijevali. Śetimo se kako je prošla Narodna sloga. Tako će proći i ovo smiješno okupljanje oko Mladena Bojanića. Ko je zapravo on ? I ko će u ovoj farsi da strada? Zna se, jedna demokratska i prije svega, građanska partija, koja je svojim programom, hiljadama svjetlosnih milja, udaljena od bratije uz koju je sad stala rame uz rame.
Sigurna sam da zadnjih namjera njenog vođe nije bilo, jer za razliku od drugih profesionalnih političara, taj mladi političar, pokazuje čitavu lepezu ośećanja, iskrene zanesenosti idejom o zajedničkom kandidatu, jakom voljom da dođe do prijeko potrebnih promjena u Crnoj Gori, velike neprijatnosti kada se pomene partija koja predstavlja sve ono, što je suprotno njegovom načinu političkog razmišljanja .
Elem, šteta za URU. Jer dokazano je, ne idu zajedno babe i žabe, neprirodno je, a sve što je neprirodno, ne može ni da opstane. Čak sam i sigurna da će članovi ove partije, zatražiti od svog predśednika da im ispostavi račun, za veliku političku stranputicu kojom ih je poveo. Biti u društvu s primitivnim i retrogradnim snagama, koje ljube skute ne samo jedne, nego čak dvije države - majke, prevazilazi sposobnost, iole razumnog građanina, ove lijepe i ponosne Crne Gore, da to može "svariti".
Lično za sebe kažem, biti na fonu s njima, za mene predstavlja, sušto vrijeđanje inteligencije. Zato srećno vam bilo, sami birajte i sami učestvujte u ovom cirkusu, za sebe znam da će mi savjest biti mirna, jer od dva zla, sebi dajem za pravo da neću izabrati nijedno.